Tonzon Vloerisolatie

Dhr Lenderink heeft voor onze woning alle werkzaamheden verzorgd voor het aanvragen van subsidie, het isoleren zelf en het afronden van de subsidieaanvraag. Ik ben met dit bedrijf half december in contact gekomen na een hoop gekluns van een andere energieadviseur waardoor ik bijna mijn gereserveerde subsidie kwijt was geraakt. Dhr Lenderink heeft dit weten te voorkomen door heel snel en adequaat te handelen. Het grote verschil met de vorige adviseur was dat Lenderink het advies opstelde en deze ook zelf professioneel kon verzorgen. Bovendien was hij zeer praktisch ingesteld en klientgedreven. Dit was een verademing ten opzichte van de vorige ‘adviseur’. Dhr Lenderink heeft er achtereenvolgens in een kort tijdbestek voor gezorgd dat : 1) nulmeting van de woning werd gedaan (E label, El 2,25) 2) Advies wat aan mijn woning moet worden verbeterd om voor subsidie in aanmerking te komen en mijn woning energie zuiniger te maken 3) subsidie aangevraagd/gereserveerd op basis van deze nulmeting bij het Rijk en de provinicie 4) isolatiewerkzaamhen uitgevoerd : Gevelisolatie en vloerisolatie (ton zon) 5) woning opnieuw doorgemeten en deze afgemeld ( B label, El 1,25) 6) Subsidieformulieren afgerond en ervoor gezorgd dat ik 2.750 terugkreeg van verschillende instanties 7) Uitstekende nazorg De vakmannen die ik over de vloer kreeg van dhr Lenderink waren ieder pure vakmannen die stonden voor hun vak. Hardwerkende mannen die deadlines nakwamen en tevens betrouwbaar zijn. Mensen die je in huis wil ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Mijn woning heeft een verhoogd comfort. Mijn dochtertje kruipt over een heerlijk verwarmde vloer en de energierekening zal een stuk lager zijn. Bovendien heb ik nu een B label. Alles bij elkaar heeft dit mij netto 700 euro gekost (totale kosten dhr Lenderink 3400 euro minus 2750 subsidie) Ik kan iedereen dhr Lenderink van harte aanraden. Deze man heeft echt kennis van zaken, is zeer toegewijd en komt zijn afspraken na.

H.J. Jansen, Utrecht

Vloerisolatie Zwolle – Geachte heer Lenderink,

Bijna een jaar (23 november 2012) geleden heeft u bij ons vloerisolatie aangebracht. Vrijwel direct verbeterde het leefklimaat in de woonkamer, dit hebben wij U reeds na enkele weken al laten weten. Nu bijna een jaar later kunnen wij ook zien dat de vloerisolatie zijn werk doet, uitgedrukt in de jaarafrekening van de energieleverancier. Gasverbruik 2009/2010 ……. 1995 m3 2010/2011 ……. 1843 m3 2011/2012 ……. 1997 m3 2012/2013 ……. 1294 m3 = 33% minder tov het gemiddelde van de vorige 3 jaar. Hierbij nog de kanttekening dat de vloerisolatie in de afrekening van 2012/2013 maar 10 mnd van invloed is geweest. U begrijpt uiteraard dat wij zeer tevreden zijn met het behaalde resultaat.

Met vriendelijke groeten J.B.Veldman, Zwolle

Goedemiddag Otto,

Ik had je beloofd nog een stukje te schrijven voor op je site. Dit heeft wat tijd gekost maar hierbij de referentie.

Door je goede en objectieve voorlichting over het isoleren van de vloer met Tonzon zijn we ook voor de spouwmuur isolatie met je in zee gegaan. We zijn uiterst tevreden hoe de activiteiten hebben plaatsgevonden en ook hoe de afspraken die we hebben gemaakt zijn nagekomen. We stellen het erg op prijs dat je erg snel na het aanbrengen van de beluchtingskanalen je deze nog correct hebt gecorrigeerd. We zijn erg tevreden over hoe de isolatie van onze woning is verbeterd.

MVG Rob=

Hallo Otto, alwaar wij voorheen in de maanden waar een “R” in voorkwam onze hoofden in de koelkast moesten steken om tot een enigszins overleefbare lichaamstemperatuur te geraken, daar zijn we nu blij en verheugd te kunnen melden dat onze locatie vanaf heden met stip is binnengekomen in de SunWeb Top-10 Winterzonbestemmingen, dit allemaal dankzij de professioneel aangelegde TonZon vloerisolatie! Het hierboven beschreven relaas is een enigszins gedramatiseerde versie van de gebeurtenissen, maar het verschil tussen de ongeïsoleerde vloer en dezelfde ondergrond maar dan voorzien van de Tonzon Thermokussens is werkelijk een verschil van dag en nacht. Koude onderbenen en de optrekkende tocht vanuit de kruipruimte zijn verdwenen, de vloer is een stuk minder koud en het luchtklimaat is veel droger (en gezonder) als in de oude situatie en dit alles was al binnen een dag na montage duidelijk waarneembaar. Het was echter wel zaak om het gehele systeem strikt volgens de voorschriften te monteren aan de vloer en op de grond voor een optimale werking, maar dit is in ons geval naar meer dan volle tevredenheid uitgevoerd door Lenderink Bouwadvies te Zwolle. Wij kunnen dit isolatiesysteem van harte aanbevelen aan een ieder die op een duurzame manier de gasrekening wil reduceren en de behaaglijkheid van de bewoners naar zonnige waardes wil doen stijgen! Groet, G.J. Hakkers

Dear Mr Lenderink,

It’s been almost 2 weeks now and I wanted to give you some feedback about the Tonzon insulation that you installed. – First of all, the temperature on the ground floor is now much more uniform, and the floor is much warmer. This is a big improvement. – Second, we can feel that the air is dryer on the ground floor. My parents were visiting last week and they said they noticed a “spectacular” change (this is the word they used), even with respect to last summer when the weather was (a little bit) better. The air simply feels softer. – Third, there was also an unexpected effect on the first floor. The wooden floor used to squeak at certain places, especially when it was raining a lot and the air was very humid. But not anymore, even when it’s been raining hard for several days! Obviously the insulation has made the air dryer not only on the ground floor but everywhere in the house. This is amazing! To sum up, you really did a great job and this is certainly the best investment I could make to make my house more comfortable. I am very grateful and I would recommend it to anyone! I still don’t have any news from the municipality regarding the subvention but I will let you know as soon as I do. Thanks again to you and your colleagues! Kind regards, – Thomas André=

Beste Otto,

Na 10 dagen ervaring met mijn vloerisolatie even een klein verslag. Ik kan het lang en lyrisch maken, maar ik zal het kort houden. Punt 1: ik heb de temperatuur opgenomen van de vloer in de gang (de deuren naar de woonkamer en de keuken zijn ‘s winters altijd dicht), waar ik geen verwarming heb, maar wel isolatie, en die was 14,1 graden. Toen hetzelfde met de vloer in de keuken, waar ik zachtjes een kacheltje aan heb, maar geen isolatie, en daar was de temperatuur 11 graden. Dat vond ik bemoedigend. Punt 2: in de kamer is de situatie dusdanig verbeterd wat betreft mijn voeten, dat ik nu urenlang stil kan zitten zonder dat ik koude voeten krijg! Een geweldige sensatie die ik 24 winters niet heb gehad! Als gevolg daarvan is de voetenzak boven in een kast verdwenen en ook de warmwaterkruik is niet meer gebruikt! Ik weet niet of het veel in mijn energierekening zal schelen, maar het comfort is geweldig. Natuurlijk ben ik toch wel aan het kijken of ik de kachel niet een graadje lager kan zetten. Al met al: ik ben ongelofelijk blij dat ik de vloerisolatie heb laten doen en ik zou het iedereen aanraden! Hartelijke groeten, Frieda  Leeuwarden

Het is alweer enkele weken geleden dat Lenderink Bouwadvies de vloer van onze woning
met Tonzon kussens aanvullend heeft geïsoleerd.
Na een duidelijke offerte en goede uitleg/afspraken over de manier waarop het zou worden aangebracht
werd op de afgesproken datum met de uitvoering begonnen. Het graven van enkele doorgangen onder
de betonnen fundering om ook de uitbouw te kunnen isoleren bleek door de klei een zwaardere klus dan vooraf ingeschat.
Tijdens de, gezien de geluiden met veel vrolijkheid uitgevoerde, werkzaamheden ben ik enkele keren zelf onder de vloer gekropen en heb daardoor kunnen constateren dat alles keurig volgens de afspraken werd uitgevoerd en afgewerkt. Ook de naden van de bodemfolie waren netjes afgeplakt.
Inmiddels kunnen we duidelijk merken dat de vloer sneller wordt opgewarmd en er minder tochtgevoel is.
Komend jaar moet blijken wat de energiebesparing daadwerkelijk geworden is.
Met vriendelijke groet,
John Vullers

Beste heer Lenderink.

Waar het temperatuurverschil van de lucht op vloerhoogte en op hoogte van de rugleuning van de bank eerst ruim 4 graden was, is dat nu dank zij Tonzon rond de 1 graad. Wat een verbetering. En geen koude voeten meer.

Hartelijke groet Joop van Putten

Dag Otto, Zeker, de isolatie bevalt heel goed, kan het goed merken dat de vloer een stuk minder ‘steenkoud’ is….., en we treffen het maar, nu ’t winter is kunnen we ’t goed merken !Nogmaals bedankt Otto ! Met vriendelijke groeten, Frank Groen Installatietechniek Groen B.V. Patrijsstraat 3-5 7731 ZL Ommen tel. (0529) 45 22 03 fax. (0529) 45 63 54

8-10-13 | Dhr. Van Elteren, Amersfoort
Goede vakmensen, erg vriendelijk. De klus snel kunnen uitvoeren. Het resultaat is top, zolder en vloer zijn veel minder koud. Laat de winter maar komen.

Hoi Otto,

Leuk een mail van je te ontvangen!

Het is inderdaad veel behaaglijker in het huis. Het is vooral te merken aan de vloer. De muren zijn minder koud dan vorig jaar, dat merk ik vooral als ik een keukenkastje open doe. Wat nog een koubron was is de voordeur, maar daar hangt nu een goed gordijn voor. Dus.. alles is zeker de moeite waard geweest.

Hartelijke groet,

Janny

10-11-12 | Dhr. Huijsmans, Harderwijk Bedankt Otto en zijn werknemer, we zijn zeer tevreden over het werk wat jullie verricht hebben. Ook bedankt voor jullie vriendelijkheid. Ik heb onder de vloer gekeken en gezien hoe groot die klus geweest is, terwijl jullie het snel hebben gedaan. We zullen je bedrijf aanraden bij anderen. Niek en marjolein.

Dag Otto,

Er moet mij nog iets van het hart.

Ik heb je in een vorige mail laten weten dat de vloer warmer aanvoelt. Dat er wel enige twijfel bij mij was.Vorige week zei ik tegen mijn vrouw dat we de thermostaat niet meer zo hoog zetten. Dat was haar ook al opgevallen. Het is een Honeywell thermostaat, rond van vorm. Je kent die oude dingen wel. Dus niet zo nauwkeurig in te stellen. Maar wordt echt wel minder hoog gezet. De conclusie is dat door de vloerisolatie het behaaglijker is in de keuken en de kamer. Dat er minder van de ketel verlangd wordt. Dat er minder trek is over de vloer. Dat er dus minder verstookt wordt. Ondanks deze koude periode.

Otto, dit bovenstaande wil ik je niet onthouden. De vloerisolatie levert dus merkbaar een verschil.

Bij deze weer een bevestiging ! Geweldig !!

Groet,

Adri van de Lang

Beste Otto,
Bij dezen de foto’s van klus bij ons. Lekkere smerige klus..!
We merken inmiddels wel dat het vocht niveau niet meer stijgt met de temperatuur in de woonkamer. Ook het isolerende effect is duidelijk te merken aan het feit dat de vloer lang zo snel niet meer afkoelt. Opwarmen gaat ook veel sneller !
Bedankt voor het goede werk hier. De factuur wordt als het goed is, deze week betaald.
Goed weekend.
Groeten,
Edwin & Marijke Steensma

Drachten, Friesland

Beste heer Lenderink,

 

Volgens afspraak laten we nog even iets van ons horen.We zien met tevredenheid terug op jullie werkzaamheden, alles ging keurig en netjes zoals afgesproken.Het klimaat in ons huis is aangenamer geworden, de kamer houdt de warmte beter vast en de lucht is niet meer muf.Of ons energieverbruik ook daalt zal nog moeten blijken.

We wensen jullie een voorspoedig 2014!

Met vriendelijke groet,

 

Jan en Mies Langelaan

 

Beste Otto,

Vorige week de setjes radiatorfolie van u ontvangen.

Hartelijk bedankt voor uw geste.

Verder heel veel succes met uw bedrijf.

Wij zullen u zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groeten

fam. J. Otten

Bergweg , Luttenberg

Beste otto,

Bedankt voor jullie isolatiewerk. Het ziet er goed uit, ben even in de kruipruimte geweest. Jullie hebben het ook snel gedaan.
Sorry dat ik niet gastvrij kon zijn, een volgende keer ben ik gastvrij.

We zullen zeker gauw het verschil gaan merken. De vloer lijkt nu al warmer te voelen.
Ook prima prijs, kwaliteit verhouding.

Als we in de toekomst nog een klus hebben, dan kloppen we weer bij je aan.
Als je een linkje voor facebook op de website hebt, dan kunnen wij en anderen je op facebook aanbevelen.

Vriendelijke groeten,

Niek en marjolein.

Hallo Otto

 

Nou, ik voel na 1 week wel degelijk verschil. Ondanks vorst loop ik met sokken ipv sloffen.

 

Groet Janny Kroes