Tonzon vloerisolatie

Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van vloeren met Tonzon vloerisolatie.

Tonzon vloerisolatie bestaat uit een bodemfolie dat de kruipruimte direct droog maakt en voorkomt dat de vloer, muren en leidingen aangetast worden door vocht.

Na het aanbrengen van de bodemfolie worden thermokussens (type 1 of type 2) aan de onderkant van de vloer bevestigd die de vloer optimaal isoleren. De werkzaamheden worden in één dag uitgevoerd.

Deze vloerisolatie heeft de hoogste isolatiewaarde ( Rc = 2,8(type 1) of 3,85(type2) ) en voorkomt tevens optrekkend vocht en onaangename lucht vanuit de kruipruimte. In vergelijking met PUR-schuim of andere materialen is de isolatiewaarde een keer zo hoog en in verhouding meestal goedkoper.

Uw vloer zal dezelfde temperatuur krijgen als de ruimte boven de vloer en niet meer koud aanvoelen.

Tonzon is een kunststof-folie dat geen vocht opneemt en voor altijd meegaat zonder verlies aan isolatiewaarde,dit in tegenstelling tot PUR dat vocht opneemt.

De kruipruimte blijft met Tonzon goed toegankelijk voor herstelwerkzaamheden of aanbrengen van nieuwe kabels of leidingen.

De prijzen zijn afhankelijk van het oppervlak, puin etc en hoeveelheid leidingwerk in de kruipruimte.

Zie ook de referenties op onze website en Werkspot.

Mocht u een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het isoleren van uw vloer met Tonzon vloerisolatie dan hoor ik dat graag van u, wij kunnen dan een afspraak maken om de situatie en mogelijkheden bij u te bekijken.